Onze video’s

Bekijk onze video’s en raak geïnspireerd door onze referenties

Van synthetische waterdichting waarop fotovoltaïsche zonnepanelen worden geïnstalleerd, tot op het dak van het MIN te Rungis in Frankrijk waar tonnen vis door de regio Parijs passeren. En het waterdicht maken met witte dakbedekking van een tennishal in Nederland. Laat u inspireren door de Derbigum referenties die u meenemen naar projecten over heel Europa.

Tennishal de Staver – Schadenberg West – Derbigum Nederland

In de gemeente Goeree – Overflakkee staat Tennishal de Staver. Deze is door onze erkenninghouder Schadenberg West bedekt met 2300 m2 Derbicolor White, duurzame dakbedekking.

Villa toiture inclinée “Napoléon” – Villa met hellend dak – Vaeplan/Vaelist – Derbigum

Vaeplan synthetische waterdichting wordt ook gebruikt voor een hellend dak. Mooi voorbeeld: de renovatie van het hellende dak van een prachtige villa in Napoleon-stijl. Duurzame waterdichting en een mooie esthetische oplossing dankzij de hoge kwaliteit van het Vaeplan kunststofmembraan en de Vaelist-profielen.

Circulaire dakrenovatie – NS Station Heerenveen – Derbigum Nederland

De missie bij Van Venrooy Dakbedekking is duidelijk: organisaties op gebied van daken en gebouwbeheer helpen met hun circulaire transitie naar een CO2-neutraal Nederland. Opdrachtgever NS Stations is met het oog op de toekomst bezig om hun stations zo circulair en duurzaam mogelijk te maken. Van Venrooy adviseert en helpt de NS Stations hierbij om dit voor hen te verwezenlijken. Voor het circulair benaderen van daken komen namelijk meerdere facetten aan bod.

Scroll naar top