Gebouweigenaar

Deze pagina is bedoeld voor u als professioneel gebouw- en vastgoedbeheerder. Op deze pagina kunt u informatie vinden over alle diensten die Derbigum heeft ingevoerd om uw dagelijkse werk zo makkelijk mogelijk te maken.

Laat uw dak inspecteren

Twijfelt u over de staat van uw huidige dak? Een bezoek van een van onze experts geeft u meer duidelijkheid en inzicht over de huidige staat. Neem contact met ons op, onze experts geven u na ons bezoek de meest relevante technische aanbeveling.

Mensen op een dak voor een inspectie Derbigum Nederland
Rollen Derbigum Nederland

Product informatie

Alle informatie over onze Derbigum- en Vaeplan producten kunt u hier vinden. Hoe bewaar ik producten? Wat is de samenstelling? Alle informatie kunt u vinden in onze product sheets.

Technische informatie

Met een aantal klikken kunt u onze duurzaamheidsdocumenten, technische, milieu- en algemene certificeringen, technische tekeningen van dakdetails, veiligheidsinformatiebladen en nog veel meer vinden.

Teschnische documenten Derbigum Nederland
Dakdekkers_op_het_plat_dak-Derbigum_Nederland

Erkende Derbigum verwerkers

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap, de geldende vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen.

Ontdek onze oplossingen

Meer algemene informatie vinden over de verschillende functionaliteiten van een plat dak en de producten die worden gebruikt voor een dak van topkwaliteit? Kijk eens naar onze oplossingen.

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland
BaseCamp Lingsby Groen dak Derbigum Nederland

Derbigum referenties

Laat u inspireren door de diverse reeds gerealiseerde Derbigum projecten. Welke technische systemen er worden gebruikt, welke producten, welke uitdagingen werden aangegaan en nog veel meer.

Derbigum referentie video’s

In een paar minuten nemen we u mee en krijgt u meer inzicht in onze producten en hoe Derbigum verwerkt wordt op diverse projecten.

Referentie Plat dak Derbigum Nederland

Meest gestelde vragen

De FAQ’s beantwoorden de meest gestelde vragen ter aanvulling van uw professionele kennis.

Het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden?
Geen probleem!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

right-arrow-circular-button-outline Neem contact op
Scroll naar boven