Dakdekker

Deze pagina is bedoeld voor u als professionele dakdekker. Op deze pagina kunt u informatie vinden over alle producten, applicaties en diensten die Derbigum heeft ingevoerd om uw dagelijkse werk zo makkelijk mogelijk te maken.

Laat uw dak inspecteren

Twijfelt u over de staat van een huidig dak? Een bezoek van een van onze experts geeft u meer duidelijkheid en inzicht over de huidige staat. Neem contact met ons op, onze experts geven u na ons bezoek de meest relevante technische aanbeveling.

Mensen op een dak voor een inspectie Derbigum Nederland
2 mannen op een dak Derbigum Nederland Training

Training

Als Derbigum erkenninghouder kunt u een dagtraining volgen voor onze Derbigum producten.

Product informatie

Alle informatie over onze Derbigum- en Vaeplan producten kunt u hier vinden. Hoe bewaar ik producten? Wat is de samenstelling? Alle informatie kunt u vinden in onze product sheets.

Rollen Derbigum Nederland
Teschnische documenten Derbigum Nederland

Technische informatie

Met een aantal klikken kunt u onze duurzaamheidsdocumenten, technische, milieu- en algemene certificeringen, technische tekeningen van dakdetails, veiligheidsinformatiebladen en nog veel meer vinden.

Derbigum dakgarantie

Online tool voor de DERBIGUM Erkende Dakaannemers voor het aanvragen van een Titanium verzekerde garantie of een Gold productgarantie.

Waterdichting garantie logo
Logo Approof References App met Derbigum realisaties

Referenties op uw telefoon

Bewaar en archiveer uw projectfoto’s in Approof References, zo heeft u uw referenties altijd bij de hand. De app is gratis en eenvoudig te downloaden.

Derbigum referenties

Laat u inspireren door de diverse reeds gerealiseerde Derbigum projecten. Welke technische systemen er worden gebruikt, welke producten, welke uitdagingen werden aangegaan en nog veel meer.

BaseCamp Lingsby Groen dak Derbigum Nederland
Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Ontdek onze oplossingen

Meer algemene informatie vinden over de verschillende functionaliteiten van een plat dak en de producten die worden gebruikt voor een dak van topkwaliteit? Kijk eens naar onze oplossingen.

Derbigum referentie video’s

In een paar minuten nemen we u mee en krijgt u meer inzicht in onze producten en hoe Derbigum verwerkt wordt op diverse projecten.

Referentie Plat dak Derbigum Nederland

Meest gestelde vragen

De FAQ’s beantwoorden de meest gestelde vragen ter aanvulling van uw professionele kennis.

Het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden?
Geen probleem!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

right-arrow-circular-button-outline Neem contact op
Scroll naar boven