Architect

Deze pagina is voor u, architect, ontwerper of bestekschrijver. Op deze pagina kunt u alle informatie over alle diensten die Derbigum heeft ingevoerd om uw dagelijkse werk zo makkelijk mogelijk te maken vinden.

Circulaire dakbaan

Als u kiest voor onze Derbigum NT dakbaan kiest u voor lage schaduwkosten, een levensduur van 40 jaar en kiest voor een recyclebaar product. Derbigum NT heeft de laagste milieu impact in vergelijking met andere dakbanen. Tevens is Derbigum te vinden in de Nationale Milieu Database. Ontdek meer over Derbigum NT, een beter milieu begint bij uw dakbaan!

No Roof To Waste rollen Derbigum Nederland
Teschnische documenten Derbigum Nederland

Bestekservice

Ga naar onze bestekservicepagina voor het schrijven van bestekken onder Stabu, Bouwbreed en OSF of middels de te downloaden BIM package onder Revit.
Ook de meest voorkomende systemen voor VAEPLAN zijn hier te downloaden als Stabu bestand.

Product informatie

Alle informatie over onze Derbigum- en Vaeplan producten kunt u hier vinden. Hoe bewaar ik producten? Wat is de samenstelling? Alle informatie kunt u vinden in onze product sheets.

Rollen Derbigum Nederland
Dakdekkers_op_het_plat_dak-Derbigum_Nederland

Erkende Derbigum verwerkers

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap, de geldende vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen.

Derbigum referenties

Laat u inspireren door de diverse reeds gerealiseerde Derbigum projecten. Welke technische systemen er worden gebruikt, welke producten, welke uitdagingen werden aangegaan en nog veel meer.

BaseCamp Lingsby Groen dak Derbigum Nederland
Referentie Plat dak Derbigum Nederland

Derbigum referentie video’s

In een paar minuten krijgt u meer inzicht in onze producten en hoe Derbigum verwerkt wordt op diverse projecten.

Ontdek onze oplossingen

Meer algemene informatie vinden over de verschillende functionaliteiten van een plat dak en de producten die worden gebruikt voor een dak van topkwaliteit? Kijk eens naar onze oplossingen.

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland
Logo Approof References App met Derbigum realisaties

Referenties op uw telefoon

Bewaar en archiveer uw projectfoto’s in Approof References, zo heeft u uw referenties altijd bij de hand. De app is gratis en eenvoudig te downloaden.

Meest gestelde vragen

De FAQ’s beantwoorden de meest gestelde vragen ter aanvulling van uw professionele kennis.

Het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden?
Geen probleem!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

right-arrow-circular-button-outline Neem contact op
Scroll naar boven