Meest Gestelde Vragen

Hier kunt u de meest gestelde vragen en antwoorden vinden. Op deze pagina kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week basisinformatie vinden. De technische punten kunnen echter voor elk project anders zijn. Als uw dak complex is, raden we u daarom aan contact op te nemen met onze technische dienst. Zij helpen u graag verder!

Er zijn fiscale regelingen en subsidiemogelijkheden bij toepassing van producten die bijdragen aan een beter milieu als wel voor producten die samen met een verbetering van de isolatie bijdragen aan het isolerende vermogen van uw dak. Subsidies zijn aan veranderingen onderhevig, de laatste stand van zaken kunt u terugvinden op www.rvo.nl/subsidies-regelingen

U bent altijd verzekerd van een productgarantie welke garandeert dat de geproduceerde producten voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast kun u voor daken gemaakt door onze Derbigum dealers een verzekerde garantie aanvragen welke het product en de applicatie garandeert. Mocht binnen de 10 jaar durende garantieperiode een Derbigum verwerkend bedrijf om wat voor reden dan ook niet meer bestaan dan nemen wij als fabrikant de garantie over voor deze periode.

Het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden?
Geen probleem!

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw vragen worden beantwoord. Mocht u het antwoord hier echter niet hebben gevonden, neem dan contact met ons op. Wij geven graag het antwoord op uw vraag.

right-arrow-circular-button-outline Stuur ons een mail
Scroll naar boven