Wit dak

  • Beter comfort bij warm weer
  • Energiebesparing op koelapparatuur
  • Geoptimaliseerde efficiëntie van zonnepanelen
  • Duurzaam

Witte dakbedekking

De zomers worden warmer en u houdt het natuurlijk graag koel binnen, zonder dat uw energierekening hoog oploopt. Dankzij Derbicolor NT Wit, zorgt u ervoor dat de warmte in uw gebouw minder wordt. Derbicolor NT Wit is een product met een bewezen levensduur van +40 jaar. Buiten dat de witte leislag zorgt voor een mooi esthetisch beeld, zorgt het ook voor een reflectie van het zonlicht. Deze dakbedekking fungeert dan ook uitstekend als een passieve koeling. De gecombineerde inlage van glasvlies en polyester geeft het product een zeer sterke stabiliteit, trek- en ponsweerstand. Ook zijn er subsidiemogelijkheden met Derbicolor NT Wit. Naast dit product hebben we ook Vaeplan wit in het assortiment.

Liever een kunststof dak?

Prefereert u een duurzaam, hoogwaardig waterdicht systeem van kunststof membranen? Geen probleem met het Vaeplan assortiment! Deze Derbigum kunststof dakbedekking is recyclebaar, heeft een bewezen levensduur van 36 jaar en is een zeer goed alternatief voor het EPDM membraan voor het waterdicht maken van uw plat dak.

Kunststof Dak op een huis - Derbigum Nederland

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar het Derbicolor NT Wit net dat extraatje hebben toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Derbigum verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven