Vloeibare producten

  • 100% koude applicatie
  • Zoveel mogelijk oplosmiddelvrij
  • Voor gebruik in alle stadia van de levenscyclus van het membraan
  • Optimale efficiëntie

Vloeibare producten

Een breed scala aan vloeibare producten is ontwikkeld om de waterdichtheid van uw dak te bewerkstelligen, zowel voor het vlakke dak deel als voor de detailleringen.
Voor een 100% vlamloze toepassing, een puur esthetische afwerking, perfect waterdichte details zoals een schoorsteen, een randprofiel of om eventuele blazen te herstellen, er is bij Derbigum altijd een vloeibaar product beschikbaar. De Rungis MIN bloemenmarkt, in samenwerking met Knauf, heeft gekozen voor een 100% koude oplossing.

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar het Derbigum SP FR membraan net dat extraatje heeft toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Derbigum verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven