Retentiedak

  • Hergebruik van regenwater
  • Regeling van afstromend regenwater
  • Duurzaam

Retentiedak

Behoud water door regenwater op te vangen en het te hergebruiken. Derbigum produceert diverse Komo gecertificeerde producten om permanent of tijdelijk regenwater op te vangen. Derbigum SP FR, Derbigum SP WW, Derbigum GC of Derbigum GC WW zorgen ervoor dat het dak multifunctioneel gebruikt kan worden.

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar bijvoorbeeld het Derbigum SP FR membraan net dat extraatje heeft toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Derbigum verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar top