Parkeerdak

  • Hoge weerstand tegen zwaar verkeer en zouten
  • Perfecte hechting
  • Geoptimaliseerde applicatie door machines is mogelijk
  • Derbigum ondersteuning in elke fase

Parkeerdak

Derbigum GC is het ideale waterdichtingsmembraan voor de renovatie en nieuwbouw van parkings en parkeerdaken die toegankelijk zijn voor voertuigen, zelfs bij druk verkeer, zoals de parking in het winkelcentrum Fisketorvet in Kopenhagen. Derbigum GC voldoet aan de strengste eisen en normen , ook voor bruggen en technische constructies.

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar het Derbigum GC membraan net dat extraatje heeft toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Derbigum verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven