Kunststof dak

  • Een product voor alle toepassingen
  • Hoge weerstand tegen UV en chemische middelen
  • Licht van gewicht
  • Bewezen levensduur van 36 jaar

Derbigum’s kunststof membraan

Vaeplan is het kunststof membraan voor platte en hellende daken, zowel bij renovatie als nieuwbouw. Vaeplan is verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs, het is een uitstekend alternatief voor andere kunststof membranen vanwege de VAE-samenstelling. Met Vaeplan is een dak met een roevenuitstraling te creëren, dit dankzij de toevoeging van Vaelist. Het huis in Zonneweelde met een dak in de vorm van een Napoleonhoed is daar een perfect voorbeeld van.

Meer betekenen voor een beter milieu?

Geen probleem met het Derbigum assortiment! Denk aan Derbigum NT een duurzame bitumineuze oplossing die 100% recyclebaar is en een bewezen levensduur van 40 jaar heeft. Het bevat 25% materialen afkomstig van de recycling van snijafval, productie resten en sloopdaken en garandeert u dezelfde eigenschappen als Derbigum SP FR.

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar het Vaeplan membraan net dat extraatje heeft toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Vaeplan verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven