Groendak

Een groendak van Derbigum is het meest ecologische dak. Derbigum heeft voor de aanleg van groendaken specifieke wortelwerende dakbedekking en vooraf geteelde systemen met sedum. De dakbedekking is gemaakt uit de beste kwaliteit bitumen en polymeren en heeft twee gedecentraliseerde wapeningen die sterkte en duurzaamheid garanderen. Het gebruik van een synthetische dakbaan is eveneens een optie. De sedumplantjes zijn geteeld op speciaal daartoe bestemd substraat.
 

Wat is de prijs van een groendak?

Het aanleggen van een groendak is geen sinecure. Om u hiervoor een correcte prijs, perfecte plaatsing en service te garanderen van uw groendak, werkt Derbigum met een netwerk van erkende dakaannemers. Zij kunnen u een offerte op maat aanbieden.

Prijsofferte groendak aanvragen

Waarop letten bij het aanleggen van een groendak?

De dakbelasting van uw plat dak zal doorslaggevend zijn voor het type groendak dat u kan laten aanleggen. Naargelang de opbouw van uw dak zal u kunnen kiezen uit 3 types groendak:
• Het extensief groendak
• Het half-intensief groendak
• Het intensief groendak

Welke soort dakbedekking kiezen voor een groendak?

Een groendak kan verschillende opbouwen hebben naargelang het soort dakbedekking dat gekozen wordt. De bitumen dakbedekking en de synthetische dakbanen van Derbigum hebben uitstekende wortelwerende eigenschappen. Klik op onderstaande links om meer te weten over onze wortelwerende membranen:

 

Voorbeeld opbouwen

Product Technische datafiche
DERBIGUM SP WW
De dakbaan met wortelwering.

Technische datafiche