Groendak

  • Welzijn, biodiversiteit en een gezondere lucht
  • Afvoervertrager voor regenwater
  • Betere thermische en akoestische isolatie
  • Licht systeem, zelfs op hellende daken

Een groendak aanleggen voor meer natuur

Wie droomt er niet van een tuin in de stad of een groene aanbouw? Verander uw dak en laat een groendak aanleggen. Of u nu kiest voor een extensief groendak met sedum planten of een intensief groendak met bomen of planten, er is altijd iets wat bij u past. Voor een onmiddellijk resultaat en lichtgewicht constructie, kiest u voor het complete systeem van voorgekweekte sedum platen, Derbisedum Pack. Op uw dak kunt u zelfs zorgen voor een heuse tuin met bomen, planten en gazon. Zelf groenten telen op je daktuin is mogelijk, net zoals de Foodmet dat deed in het slachthuis in Anderlecht.

Waar u ook voor kiest, een groendak moet natuurlijk perfect waterdicht zijn. Derbigum SP WW en Derbigum GC WW garanderen voor langere tijd een blijvende waterdichtheid.

Liever een kunststof dak?

Prefereert u een duurzaam, hoogwaardig waterdicht systeem van kunststof membranen? Geen probleem met het Vaeplan assortiment! Deze Derbigum kunststof dakbedekking is recyclebaar, heeft een bewezen levensduur van 36 jaar en is een zeer goed alternatief voor het EPDM membraan voor het waterdicht maken van uw plat dak.

Kunststof Dak op een huis - Derbigum Nederland

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar het Derbigum SP WW en Derbigum GC WW net dat extraatje heeft toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Derbigum verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven