Dakterras

  • Vergroot uw leefruimte
  • Mix van plat dak en een groendak
  • Hoge mechanische sterkte
  • Bewezen levensduur van 40 jaar

Dakterras en balkon

Een dak of balkon waterdicht maken om je leefruimte te vergroten . Ontbijten of lunchen, lezen in je ligstoel of nodig uw vrienden uit. Het is zelfs mogelijk om zwembad te plaatsen, kortom genoeg mogelijkheden! Hotel Jam gebruikt het dak als dakterras, bekijk hier het resultaat.

Om lang en zorgeloos van uw balkon of dakterras te kunnen genieten, is een hoogwaardige premium waterdichtheid vereist. Het voorkomt het binnendringen van regenwater en voorkomt zo betoncorrosie, lelijke vochtvlekken, gebarsten tegels, lekken etc. Bedenk ook dat de belastingen op een toegankelijk dakterras zwaarder zijn dan op een standaard dak.

Vermijd dit allemaal met Derbigum SP FR of Derbigum NT. Ze zijn ideaal om jarenlang een perfecte waterdichtheid te garanderen, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw. Uiteraard zijn de applicaties KOMO attest K22103/12-gecertificeerd .

Meer betekenen voor een beter milieu?

Wilt u meer betekenen voor een beter milieu? Geen probleem met Derbigum NT, dit product is gebaseerd op de circulaire economie. Het bevat 25% materialen afkomstig van de recycling van snijafval, productie resten en sloopdaken en garandeert u dezelfde eigenschappen als Derbigum SP FR.

Liever een kunststof dak?

Prefereert u een duurzaam, hoogwaardig systeem van kunststof membranen? Geen probleem met het Vaeplan assortiment! Deze Derbigum kunststof dakbedekking is recyclebaar, heeft een bewezen levensduur van 36 jaar en is een zeer goed alternatief voor het EPDM membraan voor het waterdicht maken van uw plat dak.

Kunststof Dak op een huis - Derbigum Nederland

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar onze Derbigum membranen net dat extraatje hebben toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Derbigum verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven