CO2 - absorberend dak

  • Voor een zuivere lucht in de stad
  • Natuurlijke bronnen
  • Perfecte hechtende leislag of granulaat afwerking

CO2 absorberend dak

Met Derbicolor FR Olivijn, het product met olivijn groene korrels, vindt u een oplossing die de lucht in onze steden schoner en gezonder maakt. Derbicolor FR Olivijn is te installeren op uw platte of hellende dak, het product is geschikt voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Zoomfoto van olivijn korrels

1 kg olivijn granulaat heeft het vermogen om 1,25 kg CO2 te neutraliseren. Het Derbicolor FR Olivijn membraan bevat 1,4 kg olivijn per m2 en heeft dus het vermogen om 1,75 kg CO2 per m2 te neutraliseren.

Wilt u weten hoeveel CO2 u vermijdt als u Derbicolor FR Olivijn op uw eigen platte dak gebruikt? Laat het berekenen door een van onze experts.

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar het Derbicolor FR Olivijn membraan net dat extraatje heeft toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Derbigum verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven