Bruggen en wegen

  • Totale hechting, zelfs onder extreme omstandigheden
  • Hoog verwerkingspunt
  • Circuleerbaar voor bouwmachines
  • Ondersteuning in elke fase van uw project

Bruggen en wegen

Civieltechnische constructies zijn vaak grootschalige projecten die specifieke vaardigheden en producten vereisen die jarenlang bestand zijn tegen de meest extreme omstandigheden, zoals zware voertuigen en zwaar verkeer. De Derbigum GC, een robuuste en hoogwaardige waterdichting is speciaal ontworpen voor de nieuwbouw of renovatie van bruggen of wegen. In een wortelwerende versie werd Derbigum GC WW toegepast op de lawinetunnel in Noorwegen.

Wat klanten zeggen over Derbigum

Wit Dak - Villa Doimo - Derbigum Nederland

Referenties

U wilt natuurlijk zolang mogelijk van uw dak genieten. Twijfelt u nog en wilt u zich laten inspireren door vergelijkbare andere gebouwen? Laat u inspireren door onze referenties waar het Derbigum GC membraan net dat extraatje heeft toegevoegd dat het verschil maakt.

Waar kan ik een Derbigum verwerker vinden?

Voor een offerte, een dakapplicatie volgens de regels van goed vakmanschap en vakrichtlijnen én voor een uitstekende service kunt u contact opnemen met een van onze erkende Derbigum verwerkers. Derbigum verwerkende bedrijven zijn opgeleid om Derbigum te verwerken en voeren uit conform de laatste verwerkingsrichtlijnen. Ontvang een offerte en ervaar een efficiënte en prettige service. Een ding is zeker, er zit altijd een erkende Derbigum verwerker bij u in de buurt!

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.

right-arrow-circular-button-outline Neem contact met ons op
Scroll naar boven