Balkon

Voor de waterdichting van uw balkon is Derbigum dakbedekking de beste oplossing. Gemaakt uit de beste kwaliteit bitumen en polymeren, en voorzien van twee gedecentraliseerde wapeningen staan de dakbanen van Derbigum garant voor sterkte en duurzaamheid. Dakbedekking van Derbigum kan zowel voor nieuwbouw als voor renovatie gebruikt worden, voor grote en kleine balkons. Ook de synthetische dakbanen van Vaeplan® zijn een uitstekende oplossing voor de waterdichting van uw balkon. Zij combineren een grote soepelheid met een goede weerstand.
 

Wat is de prijs om een balkon waterdicht te maken?

De kwaliteit van een goede waterdichting hangt niet alleen af van de gebruikte dakbedekking, maar ook van de plaatsing. Een balkon correct waterdicht maken laat men best over aan een professional. Om u hiervoor een juiste prijs en een perfecte plaatsing en service te garanderen, werken wij met een netwerk van erkende dakaannemers. Zij kunnen voor u een offerte op maat uitwerken.

Ik wil een offerte op maat

Welke opbouw van een balkon is mogelijk?

Een balkon kan verschillende opbouwen hebben naargelang de beschikbare ruimte. Op een balkonvloer kunnen zowel tegels als planken geplaatst worden, belangrijk hierbij is dat de waterdichting correct uitgevoerd werd. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden in opbouw voor uw balkon, klik op de onderstaande links: