Overzicht van onze systemen

Uw gebouw beschermen tegen diverse weersomstandigheden is het minste dat Derbigum kan doen met haar waterdichtingsmembranen.

Maar onze daken bieden veel meer! Zo kunt u uw dak extra functionaliteit geven voor andere doeleinden: een groene omgeving creëren middels een sedumdak, u kunt een dakterras aanleggen, het plaatsen van zonnepanelen om zelf elektriciteit op te wekken of bijvoorbeeld regenwater opvangen voor hergebruik. Denk bijvoorbeeld ook aan het verlagen van de binnen temperatuur bij warm weer door het plaatsen van een dakbedekking met witte leislag.

Voor alle daken, met of zonder een extra functionaliteit, is het toepassen van een Derbigum SP FR of Derbigum NT een goede keuze, beide producten zijn UV-bestendig en volledig te recyclen.

Derbigum biedt ook synthetische oplossingen:  Vaeplan, een kunststof dakbedekking met een lange levensduur.

Ontdek de voordelen die Derbigum u biedt: een levensduur van 40 jaar en na deze levensduur kunnen onze producten makkelijk worden herlaagd. Met een nieuwe Derbigum-toplaag heeft u nog een keer 40 jaar plezier van uw dak. Maar ook zijn onze producten na einde levensduur 100% recyclebaar. In de fabriek worden de snijresten, productieresten en oude dakbanen verzameld, dankzij een gepatenteerd systeem produceert Derbigum een hoogkwalitatieve grondstof, Derbitumen. Zo bevat Derbicoat NT (onderlaag) 30% Derbitumen en de toplaag Derbigum NT 25%. Op deze manier draagt Derbigum bij aan een beter milieu.

De meest ecologische oplossing

Om een bijdrage te leveren aan een circulaire economie en om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, verzamelt Derbigum snijresten in via dakdekkers en oude dakbedekking van sloopdaken. Van dit afval maakt Derbigum een nieuwe hoogwaardige grondstof, Derbitumen. Dit proces is uniek en gepatenteerd. Derbitumen wordt vervolgens gebruikt bij de productie van Derbigum NT. Dit membraan heeft dezelfde uitstekende eigenschappen als Derbigum SP FR. Derbigum NT is KOMO attest K22103/12 gecertificeerd en heeft een zeer lage impact op het milieu.

...

Circulair dak

Dankzij het unieke recyclingproces worden de productie- en snijresten en oude dakbanen gerecycleerd tot nieuwe dakbanen. Derbicoat NT en Derbigum NT beperken de ecologische impact van gebouwen tot een minimum. Dit proces is uniek en gepatenteerd voor een meer circulaire economie!

...

Traditioneel plat dak

Een traditioneel plat dak, een geweldige oplossing! Derbigum SP FR is een bitumen dakbedekking en bestand tegen UV-straling is dimensioneel stabiel en heeft een bewezen levensduur van 40 jaar.

...

CO2 – absorberend dak

Wilt u CO2 reducerende maatregelen nemen? Dat kan eenvoudig door Derbicolor FR Olivijn op uw platte dak te plaatsen. Het neutraliseert op natuurlijke wijze de CO2 die in de atmosfeer aanwezig is als het regent. Dit dankzij olivijn korrels in olijfgroen.

...

Wit dak

De gemiddelde temperaturen stijgen jaarlijks. Dankzij de reflectie en hoge emissiviteit van Derbicolor FR White, een membraan dat als passieve koeler fungeert, is de temperatuur op het dakoppervlak lager en daardoor de temperatuur in het gebouw lager.

...

Groendak

Een groendak aanleggen? Natuurlijk is dit mogelijk! Dit kan door sedumtegels te plaatsen, Derbisedum Pack, u heeft onmiddellijk een esthetisch resultaat. Ook kunt u op uw dak bloemen, bomen zelfs een moestuin planten.

...

Kunststof dak

Derbigum heeft ook een assortiment hoogwaardige kunststof waterdichtingsmembranen, Vaeplan. Dus ook bij Derbigum kunt u terecht voor een kunststof dakbedekking.

...

Esthetisch dak

Dakbedekking met een kleur. U kunt denken aan dakbedekking met leislag, Derbicolor FR zorgt voor een esthetisch beeld en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

...

Retentiedak

Riool ontlasten door regenwater tijdelijk op te vangen en/of vertraagd afvoeren. Derbigum kent voor het opvangen van regenwater diverse materialen als oplossing.

...

Dakterras

Vergroot uw leefruimte door het aanbrengen van een dakterras op uw dak. Derbigum dakbedekking is hoog belastbaar en geschikt voor elke vorm van terrasafwerking.

...

Parkeerdak

Dankzij de sterke inlages van Derbigum GC – Civiele Techniek is het membraan geschikt voor zwaar verkeer en een hoog voertuiggewicht op wegen, bruggen en parkeerterreinen.

...

Bruggen en wegen

Derbigum GC – Civiele Techniek heeft een dikte van 5 mm bitumen met versterkte inlages en is geschikt voor bruggen, tunnels en andere civiele constructies die een perfect technisch meesterschap vereisen. Het technische team van Derbigum begeleidt u graag.

...

Vloeibare producten

Het Derbigum assortiment omvat ook vloeibare of pasteuze producten voor 100% vlamloze toepassingen, geschikt voor een waterdichte of esthetische afwerking van details, voor een duurzaam dak en voor het herstellen van eventuele blaasvorming.

Neem contact met ons op

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder!

right-arrow-circular-button-outline Neem contact op
Scroll naar boven