Subsidies

Nieuwbouw en renovatiedaken met duurzame Derbigum dakbedekkingssystemen kunnen indirect in aanmerking komen voor subsidie via de overheid. (RVO)

Subsidies 2024

Nieuwbouw en renovatiedaken met duurzame Derbigum dakbedekkingssystemen kunnen (indirect) in aanmerking komen voor subsidie via de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO).

Deze link gaat naar een zoekfunctie op de site van de RVO waar u keuzes kunt maken voor de subsidie mogelijkheden. Naast de landelijke subsidies zijn er soms ook regionale subsidies mogelijk, informeer hiervoor bij de plaatselijke autoriteiten. Uw energie- of milieubesparende investeringen worden gestimuleerd door o.a. de Energie- en Milieu- Investeringsaftrek (EIA / MIA)

Er zijn subsidies beschikbaar voor :

Nieuwe tijdelijke subsidiemogelijkheden:

Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) met een looptijd van 3 juni 2024 t/m 31 oktober 2024.

Bent u eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of houdt u zich bezig met het verduurzamen van maatschappelijk vastgoed? Zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen of rijksmonumenten? De nieuwe Subsidieregeling duurzaam maatschappelijk vastgoed (DUMAVA) komt eigenaren van bestaande maatschappelijk vastgoed tegemoet in de kosten om te verduurzamen.

Scroll naar boven