MSQ beloont Derbigum met award voor beste leverancier!

Op woensdag 11 mei 2022 organiseerde de firma MSQ, na een Corona-pauze van meer dan 2 jaar, hun “Leveranciers Kennismiddag” in Fort Altena te Werkendam met als thema “duurzaamheid”.

Op woensdag 11 mei 2022 organiseerde de firma MSQ, na een Corona-pauze van meer dan 2 jaar, hun “Leveranciers Kennismiddag” in Fort Altena te Werkendam met als thema “duurzaamheid”.  Hierbij vond ook de eerste award uitreiking plaats in de categorie van beste leverancier.  Met veel trots willen we het van de daken schreeuwen dat Derbigum deze award heeft gewonnen!

Betrouwbare partner

Niet enkel zijn we trots omdat onze voortrekkersrol in recycling en onze circulaire inspanningen hierdoor erkend worden, maar ook omdat Derbigum voor MSQ als een betrouwbare partner beschouwd wordt, waarbij we samenwerken aan projecten en dat in een goede en constructieve sfeer. 

MSQ award

Award

Ook is het bijzonder dat we deze award van een firma als MSQ mogen krijgen. Zij zijn een van de dak specialisten die we hebben in Nederland, daarnaast is het een vooruitstrevend bedrijf in de dakenbranche.

John Poppelaars (Directeur Derbigum Nederland, midden Links) en Grégoire Morel (CEO Derbigum, midden rechts) mochten samen de award in ontvangst nemen en wensen MSQ nogmaals te bedanken voor deze mooie erkenning.

We zien een vooruitstrevende samenwerking tegemoet!

Scroll naar boven