Derbigum introduceert: Derbicolor NT

Onze nieuwste toevoeging aan het NT-assortiment is Derbicolor NT. Deze bitumineuze dakbaan, die KOMO-gecertificeerd is, voldoet ruim aan alle gestelde eisen. Lees verder om erachter te komen wat Derbicolor NT speciaal maakt!

Onze NT-gamma breidt uit!

Bij Derbigum zijn we verheugd om onze nieuwste ontwikkelingen met jullie te delen. Als pionier in duurzame dakbedekking hebben we in 1990 een innovatief recycleproces ontwikkeld waarmee we oude dakbedekkingsmembranen transformeren tot nieuwe, geregenereerde membranen. Deze membranen zijn niet alleen duurzaam, maar ook weer eens opnieuw volledig recyclebaar, waardoor we een gesloten kringloop van materialen creëren. Voor ons is duurzaamheid geen loze kreet; het zit in ons DNA en vormt de kern van wie we zijn.

Derbicolor NT: Gecertificeerd circulair

Onze nieuwste toevoeging aan het NT-gamma is Derbicolor NT. Deze bitumineuze dakbaan is KOMO-gecertificeerd (certificaatnummer K22103) en voldoet ruimschoots aan alle gestelde eisen. Wat maakt Derbicolor NT zo bijzonder?

Optimale hechting en dekking: De leislag op Derbicolor NT zorgt voor een uitstekende hechting en dekking, wat de UV-bestendigheid bevordert.
Gerecyclede content: Onze Derbigum-producten bevatten gerecyclede bitumen en zijn opgenomen in de Nationale Milieu Database (NMD).

Duurzame daken in kleur

Deze toplaag is vergelijkbaar met onze Derbigum SP FR, waarvan de levensduur 40+ jaar bedraagt. Het hoogwaardige gerecyclede bitumen maakt het tot een esthetisch hoogstaand product dat vergelijkbaar is met traditionele materialen. Als antwoord op de groeiende vraag naar diversiteit voegen we gekleurde membranen toe aan het NT gamma. Standaard beschikbaar in lichtgrijs, donkergrijs en wit, en andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.

Speciale witte leislag
Een van de opvallende kenmerken van Derbicolor NT Wit is de witte leislag. Deze formule zorgt voor optimale dekking en hechting. Maar dat is niet alles! De witte leislag heeft nog meer voordelen:

  • Hoge Solar Reflex Index (SRI): Gedurende de hele levensduur van het product blijft de SRI hoog. Dit betekent dat het dak de warmte reflecteert en een verkoelend effect heeft op de onderliggende ruimte.
  • Esthetisch aantrekkelijk: Derbicolor NT straalt kwaliteit uit en is een aanrader voor wie oog heeft voor design.

Kortom, met Derbicolor NT voegen we niet alleen duurzaamheid toe aan ons gamma, maar ook een esthetisch verantwoorde keuze. Ontdek de mogelijkheden en laat je inspireren door onze nieuwste innovatie!

Voor een renovatieproject in 2023 is Derbicolor NT Wit speciaal geproduceerd en hadden zij de primeur om deze dakbaan op hun dak te mogen plaatsen.

Huidig NT-gamma

NT staat voor New Technology en is ontworpen volgens de circulaire economie. In 2020 is het No Roof To Waste concept gelanceerd, dit brengt alles samen wat er op het gebied van recycling gebeurd. Op basis van gerecyclede materiaal is meer dan 15 jaar geleden Derbicoat NT (onderlaag) en Derbigum NT (toplaag) ontwikkeld.

Dit NT-gamma is nu uitgebreid en bevat de volgende producten:

Lijst item
Lijst item
Lijst item

Scroll naar boven