Derbigum dagtraining bij Tectum: 'Een leerzame en leuke dag!'

We vinden het belangrijk om kennis te delen, zeker met onze dakdekkers. Maar hoe doen we dat? Lees meer over onze dagtrainingen.

De maand maart staat in het teken van kennis delen en blijven leren. De dakdekkers van Klomp Daktechniek en Verkoelen Dakspecialisten hebben de Derbigum dagtraining gevolgd. Een leerzame en leuke dag voor onze erkende Derbigum verwerkers.

Dagtraining Tectum Klomp

Als Derbigum vinden wij het belangrijk om onze kennis te delen, niet alleen met onze klanten en opdrachtgevers, maar zeker ook met onze dakdekkers. Daarom bieden wij dagtrainingen aan die te volgen zijn bij Tectum.

Een mooie dag waarbij Tectum en Derbigum theorie en praktijk samenbrengen, onze verwerkers (her)ontdekken onze producten en natuurlijk de manier van verwerken. Na het theorie gedeelte mogen de dakdekkers de praktijkruimte in. Dakbanen worden aangebracht volgens de verwerkingsrichtlijnen en ook het aanbrengen van detailleringen mag niet ontbreken. Aan het einde van de dag is alle technische kennis over Derbigum weer opgefrist!

Wij willen de enthousiaste dakdekkers van Klomp Daktechniek en Verkoelen Dakspecialisten bedanken voor de aandacht en inzet!
Op naar nog veel mooie Derbigum daken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de dagtrainingen bij Tectum?
Neem gerust contact op en we staan u graag te woord!

Scroll naar boven