Subsidies
17 juli 2018
5 redenen waarom je voor een duurzaam dak van Derbigum kiest
28 september 2018

De slimste investering

Derbigum SP FR: ​​​​de traditionele dakbedekking met een bewezen levensduur van meer dan 40 jaar.

Jaarlijks produceert Derbigum wereldwijd meer dan 15 miljoen mdaken, die na meer dan 40 jaar nog hun functie vervullen in alle klimaten. Het mag zich oprecht marktleider noemen als het om waterdichtheid en bewezen duurzaamheid gaat. De onafhankelijke duurzaamheidsrapporten zijn het bewijs. Het laatste onderzoek werd uitgevoerd door De British Board of Agrément, in het rapport wordt wederom bevestigd dat Derbigum een bewezen levensduur heeft van meer dan 40 jaar.

Derbigum wordt als een bewezen concept in de markt gezet en biedt 3 pijlers die garant staan voor kwaliteit:

  • Derbigum gecertificeerde producten
  • Uitvoering door gecertificeerde Derbigum verwerkers
  • Derbigum verzekerde garantie

Derbigum Nederland zorgt voor advies , bewaking, verbetering en uitvoering voor, tijdens en na projecten. Samen met de erkende verwerkers vormen zij een ijzersterke garantie voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Wat biedt Derbigum nog meer:

  • Toepasbaar in alle dakbedekkingssystemen
  • Een krimpvrij product en hoge begaanbaarheid waardoor ook éénlaags toepasbaar
  • Brandveilig door onbrandbaar glasvlies bovenop het membraan.
  • Een hoge weerstand tegen uv-straling zorgt ook bij hoge temperatuur voor goede beloopbaarheid
  • Ook geschikt voor hechting met koudlijm, d.w.z. 100% vlamvrije verwerking.
  • Geen craquelé vorming en uitharding van bitumen, waardoor de gehele levensduur een strak en verzorgd uiterlijk gegarandeerd wordt.

Unieke en duidelijk herkenbare samenstelling product.
De samenstelling van het product Derbigum is uniek en duidelijk herkenbaar met zijn bovenste versterkte glasvlies wapening aan de top en direct daaronder de polyesterwapening. Doordat deze wapening hoog gepositioneerd is, garandeert het een krimpvrij product en als meerwaarde gemodificeerde APP/TPO bitumen aan de onderzijde. Hierdoor is er een betere en egalere hechting mogelijk en komt er tevens minder warmte bij de inlage tijdens de applicatie.

Het resultaat is DERBIGUM: een rol met een ongekende dimensionale stabiliteit.

De slimste investering

Bij iedere dakrenovatie dient de nieuwe dakbedekkingsconstructie te worden afgestemd op de resterende levensduur van uw pand.

Uit de praktijk blijkt dat Derbigum het meest interessant is bij een lange levensduur. De aanvankelijke investering ten opzichte van de levensduur zorgt voor lagere kosten.

Kortom, met Derbigum kiest u voor gecertificeerde producten en – verwerkers en onze verzekerde garantie, die garant staan voor kwaliteit.