De slimste investering
24 september 2018
Recycling: kiezen voor gerecyclede en herbruikbare dakbedekking
28 september 2018

5 redenen waarom je voor een duurzaam dak van Derbigum kiest

Wanneer het op het dak boven ons hoofd aankomt, willen we allemaal het beste. Een plat dak van Derbigum is daarom een verantwoorde keuze. Wij hebben alvast 5 goede redenen klaar waarom je beter voor Derbigum kiest.

Je plat dak is een langetermijninvestering

Derbigum-daken hebben een bewezen levensduur van 40 jaar maar gaan in de praktijk tot wel 45 jaar mee. Vermijd goedkope oplossingen en kies voor een kwalitatief en duurzaam dak van Derbigum. De meerprijs die je nu betaalt, verdien je op lange termijn dubbel en dik terug.

Kies voor kwaliteit

Derbigum gebruikt een tweelaagse wapening van niet-geweven polyester-glasvlies. De dikte van deze wapening is doorgaans 25% dikker dan de standaard. Met deze materiaalkeuze kun je gemakkelijk over je plat dak lopen zonder het te beschadigen en worden oneffenheden van de ondergrond weggewerkt.

Een duurzaam dak is voor het leven

Derbigum-daken gaan meer dan dubbel zolang mee dan de goedkope variant. Bij goedkope platte daken loopt de kostprijs al gauw op na 10 jaar dienst. Een duurzaam plat dak van Derbigum gaat tot wel 45 jaar mee. Na 45 jaar volstaat het om een nieuwe laag wapening aan te brengen. Dan zit je opnieuw gebeiteld voor de volgende 45 jaar. Dat is 90 jaar, ofwel levenslang genieten van je plat dak.

Duurzame daken zijn een milieuverantwoorde keuze

Wie zijn steentje wil bijdragen aan het milieu, kiest voor een plat dak van Derbigum. Derbigum is gecertificeerd in de milieunorm: EMAS. Een Derbigum-dak is een oplossing voor het leven en bovendien recyclet Derbigum zijn fabrieks-, werf- en snijafval.

Innovatieve dakbedekking

Derbigum innoveert voortdurend zijn dakbanen. Ze gaan voor energiebesparende, duurzame, gerecyclede en plantaardige materialen uit natuurlijke en hernieuwbare grondstoffen. Hierdoor verlaagt de CO2-uitstoot van hun platte daken en gaan de kwaliteit en duurzaamheid sterk vooruit. Bovendien is Derbigum pro witte daken. Deze daken zorgen ’s zomers voor een temperatuurverschil. Je hoeft je airco dus minder aan te zetten op zwoele zomerdagen.