Blog

De blog van Derbigum staat vol met informatie, advies, tips en trucs voor het kiezen van de juiste duurzame waterdichting voor uw platte dak. Ook bent u bij ons aan het juiste adres om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over platte daken.

Subsidies

Nieuwbouw en renovatiedaken met duurzame Derbigum dakbedekkingssystemen komen in aanmerking voor subsidie via de overheid.

Lees meer
>

Circulaire dakrenovatie NS station Heerenveen

Derbigum NT is, was en blijft de meest duurzaamste milieu keuze op het gebied van dakbedekking. Maar hoe gaat dit in zijn werk op het dak? Waarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een duurzaam en milieuvriendelijke dakbaan? Vandaag nemen we u mee naar het project van het NS Station in Heerenveen, uitgevoerd door onze erkende verwerker Van Venrooy.

>

Product in de spotlight: 'Derbicolor FR White'

Derbicolor FR White, een milieuvriendelijke dakbaan met een koelend effect. Vandaag vertellen we u graag meer over de voordelen van dit Derbigum product.

>

Onze daken uit het verleden zijn uw garantie voor de toekomst!

De Derbigum SP FR dakbanen hebben een bewezen levensduur van meer dan 40 jaar, een unieke en hoog gepositioneerde gescheiden dubbele wapening, een minimum aan onderhoud en zijn 100% recyclebaar.

>

Derbigum NT was, is en blijft de duurzaamste dakbaan!

Derbigum NT was, is en blijft de meest duurzame milieukeuze op het gebied van dakbedekking.

>

Project in de kijker: ‘De Ruchte in Someren door HD Daksystemen’

Gemeente Someren voert een Groen en Duurzaam beleid, ons Derbicolor White product past hier perfect bij.

>

Derbigum stelt recyclingstrategie voor op de Bouwbeurs

Van 4 t/m 8 februari waren de Jaarbeurshallen het toneel voor de Bouwbeurs. Derbigum was aanwezig om haar recyclingstrategie en haar nieuwe dakbedekking Aquatop reflective White te presenteren.

    Scroll naar top